English

Menu

 

Untitled Document

DEFNE YAĞI NEDİR?
Anatakya’da defne yağı vücuttaki eklem yerlerindeki romatizma ağrılarını hafifletmek için masaj yağı olarak kullanmanın yanında sabun gibi kozmetik ürünlerde yüzyıllardır kullanılmaktadır. Antakya’nın yerel pazarlarında satılan eşsiz ürünleri üretmek için Nesilden nesile geçen asırlık metodlar hala kullanılmaktadır. Yerel talep onlarca yıl sabit kalmasında rağmen son zamanlarda ihracaatta artış gözlenmektedir  bu da yöre insanı için yeni gelir kaynakları oluşturmaktadır.

 

HABERLER

Site tasarımı tamamlanmıştır.